úterý 15. ledna 2019

AMBIERA s.r.o Plzeň Cestovní Agentura s velmi zvláštními přístupy a postupy k zákazníkovi...!!! Více info taky a rovněž na https://www.facebook.com/groups/ambiera.cz/


Dobrý den

rád bych se s Vámi bohužel podělil o velmi negativní své ( naše) OSOBNÍ zkušenosti s společnosti Ambiera s.r.o z Plzně s níž jsme si objednali 15 denní dovolenou -plavbu po jihovýchodní Asii s vyplutím z Singapuru  od 5.1. do 19.1.2019 .Dovolenou jsme zaplatili ve 2 splátkách 100 % a to vše předem. ( 1.splátka cca 1/2 roku před odjezdem po naší rezervací, a 2. část cca 1/4 roku před konáním zájezdu... ) Přestože jsme se velmi často a včas dožadovali dodání všech cestovních dokumentů, letenek potvrzení objednaného zájezdu & ubytování , dané plavby přes jejich "údajné " zprostředkovatele Rudolf Reisen s.r.o ( viz http://www.rudolfreisen.cz/ ) a dále pořadatele zájezdu Royal Cariebbian/ Neckerman Reisen a to  mezi námi dle řádně vzájemně podepsané smlouvy a zaplacení 1 zálohy z 30.4.2018, tak jsme se bohužel nedočkali nejen těchto dokumentů a to ani až 10 dní před odjezdem ( tak ani slušného jednání a jen nadávek a spousty jen max. spousty  irelevantních vyhrůžek ..) !!!

Během několika tel. rozhovorů před vánoci 2018 a mezi vánočními svátky nám byl neustále  " vnucován " názor a byly prováděny různé manipulace ze strany p. Kopecké např. " o údajném špatném počasí v dané oblasti a údajně, že ani prý letiště Singapur údajně nepřijímá žádné lety ..apod. Zájezd byl na základě těchto manipulačních a „ lživých informací od p. Kopecké“  následně  tedy pak pod vlivem těchto manipulací  stornován . Posléze ( jelikož chování p. Kopecké  nám bylo přinejmenším velmi zvláštní ,kdy od velmi milé paní se tato dokázala během pár hod. změnit své chování " v tzv. krvelačnou neskutečnou saň"  , kdy nám následně i  střídavě bezdůvodně nadávala , vyhrožovala apod. ..)   jsme ,ale bohužel a následně i zjistili , že nebyla všechno ani  pravda a dle letového řádu bylo vše jinak a letiště Singapur normálně letadla přijímala a odbavovala a to  bez jakýchkoli omezení ..atd..

Po vánocích od 27.12 2018 jsme si toto " velmi zvláštní " a  podezřelé chování této společnosti Ambiera a jejich pracovníků  následně i ověřili u jejich obchodního partnera Rudolf Reisen s.r.o ,   tak její pracovníci a i paní jednatelka Rudolf  nám bohužel tel. a i následně písemně potvrdila, byt náš zájezd byl asi  objednán jen u CA Ambiera s.r.o na jejich smlouvě s RR a formuláři Rudolf Reisen !!! ( dále RR ) a to i s jejich firemními iniciály RUDOLF REISEN ...!!, tak tento náš zájezd u nich( tj. u  RR ) NIKDY OBJEDNÁN  NEBYL a ani samozřejmě a NATOŽ už vůbec jim NIKDY ani zaplacen =  byť 1,- Kč zálohy...!

Tzn. že CA  Ambiera http://www.ambiera.cz/   tzv. CESTA kouzel je opravdu " cestou kouzel" žila na našich penězích od konce 04/2018 do zatím ne 100 % úhrady všech námi vynaložených nákladů do r. 2019. A to  aniž by nám KDYKOLI tzn. dodnes doložili 1 doklad ,že někde dále údajně zaplatili ( alespoň z části ) námi objednané služby - jak nám neustále jen lživě tvrdili (tzn. letenky, plavební lístky , ubytování atd ..)  a tedy  ,kdy dárek pro mou ženu k půlkulatému výročí narozenin se stal naší JEN noční můrou a to zkažené dovolené nejen, že jsme nikde neodcestovali a měli s tím spoustu starostí a desítky telefonátů, emailů , následně i oznámení přes PČR aj. státní orgány jež měli a i již mají dlouhodoběji s  touto  povedenou CA Ambiera co do činění!!! .

 Byt jsme požadovali vrácení našich fin. prostředků IHNED ( což nám i slíbili a písemně i potvrdili ..) , tak  jsme nedostali zatím vrácené celé naše finanční prostředky ve výši 82 778,Kč do dnešního dne tj. 15.1.2019, ač nám toto slíbili p. jednatel p. Šefčík a i p. Kopecká a nejpozději do 11.1.2019 a dokonce počátkem ledna 2019 zaslali potvrzení z banky o " příkazu do banky"  apod..ale naše 100 %  zaplacené peníze za tento zájezd bohužel do dnes za tento náš nerealizovaný zájezd v 100 % výši vrácené nemáme a vše co nám jen celou dobu tvrdili jak vrácení peněz byly jen lži!!!

Celou dobu nás jen z CA Ambiera vodili za nos a lhali nám, žili více jak 1/2 roku resp. do r. 2019 na majoritě našich penězích a z našich nemalých  fin. prostředků a peněz a tyto nám dodnes ani v 100 %  ještě veškeré náklady s tím spojené  nevrátili !!! Když pominu, že nedodržuji zákon o ochraně osobních údajů GDPR a nemají (neměli)  ani obch. podmínky nikde zveřejněny na svých web. stránkách , své smlouvě apod. tak toto jejich podnikání v cest.. ruchu je přinejmenším " velmi zvláštní a podivné " ..byt se prezentují velmi honosnými web. stránkami http://www.ambiera.cz/ jež jsou jen asi tím slovo řečným " jen "  pravděpodobně jen zlatým pozlátkem jako viz níže asi i  uvedené zlaté Porsche údajné a zase asi v dtto podobné režii i  p. Jelínkové . .. ( v telefonu se představují pod zřejmě i nepravými jmény p. Kopecká a p. Novotná jež nikdy nikdo zatím ani asi fyzicky tyto osoby neviděl, jsou k nedostižení, na adrese CA se nezdržují a sama i PČR je nemůže údajně nikdy a nikde údajně ani zastihnout a " vytěžit " ...!!!

Tímto si dovoluji varovat a zároveň i upozornit všechny nové zájemce o jejich nabízené zájezdy a " cesty kouzel " CA Ambiera ,aby si řádně " zvážili " a ověřili tyto recenze na tuto cestovní agenturu, jež jsme dali prověřit  rovněž i jejich asi " neoprávněném " podnikání ( zdroj Ž U Plzeň ) na  příslušné státní orgány a to trestním oznámením na PČR,  ČOI , FU , živnostenský úřad aj. média viz níže se již touto a podobnou causou zabývali  jsme rovněž i seznámili jak tyto již i informovali asi i o velmi podobném až  téměř  asi i shodném  podnikání p. Jelínkové z zkrachovalé a vytunelované DIAMOND TRAVEL viz  i již zkrachovalé „ CK Diamond travel“  a její rádo by asi i této  „ podnikatelky „  v zlatém os. automobilu zn. Porsche ….p. Renaty Jelínkové  alias …. p. Fučimanové ,…? !!! ( kde zřejmě a asi i p. Kopecká z CA Ambiera má být údajně ona SAMOTNÁ a asi p. Jelínková = dle s velmi podobným  až náhodně téměř stejným  hlasem …. aneb asi a prý dokonce snad  její  i  údajnou  snachou p. Jelínkové ...z této zkrachovalé CA Diamond Travel ?!! V sídle a kanceláři se k ní v případě zájmu o sjednání osobní schůzky , údajně nikdo nikdy ještě  „ nedostal „ …hmmmm  zvláštní to CA …a to ani prý  z řad PČR je pro ně údajně zatím nedostižitelná a to i k „ osobnímu vytížení „ ... !?)

POKUD máte prosím taky špatné ZKUŠENOSTI  zřejmě zase a asi i s touto podvodnou CA AMBIERA s.r.o. v ní úřadující  p. Kopecká alias  asi i p. Novotná ve skutečnosti jde asi a zřejmě de facto viz styl a asi a  zřejmě pokračování jen přes 3. osobu a asi a jen " dtto  metody asi i " staré známé podvodnice p. Jelínkové  a jejím nasazeným asi " bilým koněm " a mladým jednatelem p. Šefčíkem " jež zřejmě podvádí další a další zájemce o jimi zpracované lukrativně web. stránkami , neváhejte zde přidat Vaše nezávislé pozitivní tak i negativní zkušenosti a komentáře ZDE pod tento blog popř. i jinde na FB a na internetu,  jež pomůžou a snad takto zastaví co NEJDŘÍVE asi i jejích podvodné podnikání v oblasti cest. ruchu a jež  jsou již i pod šetřením PČR pod spis. značkami trestního oznámení a vyšetřování  č. j. KRPT -4420 -69/TČ-2019 -070317 v Bohumíne dále i v Čechách pod PČR j.č - KRPK - 63773-3/TČ-2019-190372,   v Plzni pro neoprávněné podnikání č. j. KRPP - 105548 /2018 -030581!!!

  • v případě potřeby  rovněž disponuji usnesením OS Praha z 29.05.2019,  jež je viz cca výše   trestná činnost " nějak " i shrnuta... ,bohužel z zásad dnešní ochrany GDPR a osobních dat si toto zatím zřejmě nemohu dovolit takto a zde zatím zveřejnit ...! Bohužel a nicméně nevyplývá z něj nikterak zásadní  trestní odpovědnost a do dnešního dne  dnes a denně se mi bohužel STÁLE ozývají stejně  další  a další poškození ( okradení ) rovněž NE- Cestovatelé , a i já čelím nejedné nekalé pomluvě z strany Ambiera ...  asi za to že sdílím tyto negativní " své zkušenosti " a recenze na tyto jak se zdá " nikým nepostižitelnými podvodníky " v naší asi již a jen  " Banánové Republice ...!
  • Atd…!!


zklamaný  NE-cestovatel


PS: Jedině co můžete , připojit zde svůj svobodný názor,  jak to někteří činí a i učinili ...jimž tímto i děkuji a pokud to pomůže každému jen 1 dalšímu potenciálnímu klientovi jež se nenechá takto " nalákat a případně i podvést = bude a JE TO úspěch !!
Bohužel ne všichni byt byli podvedeni přidali zde svůj komentář ...p. Kopecká a spol používá účinné různé způsoby a  zastrašovací metody a vyhrožování ....,  když a jen popíši svou " zkušenost " - recenzi a byli takto taky oklamání a popř. i  podvedení a na svou vysněnou dovolenou nejen neodjeli, ale nemají po " datu plánovaného odjezdu ani zpět své fin. prostředky .. tak jak to je vždy u většiny zklamaných takových  NE-cestovatelů .!. Nyní jde o to a jen když už další naivní klienti jim TAKY nenaletí na jejich úžasné web. stránky a neposkytnou jim své peníze, =  je asi  cesta, že tito nepoctivci nebudou mít " koho " podvádět , když  naše (NE ) kompetentní úřady, a zřejmě asi i ne příliš asi ani akční státní autority ….,  jež má zřejmě jen a JAKO " jediná" tak  jako i výkonná a i soudní moc , konat dostatečně  kompetentně a rychle,  tak, aby tito podvodníci neměli,  zde ráj na zemi v žádné ani asi naší zřejmě i již " Banánové " republice ..si stále nežili jak v " podvodném " ráji ...což se jim údajně i dobře daří v " dalším " zastoupení  údajně i dále  pod hlavičkou další asi i CA - CK Delta Reisen ..! Dle  zkušeností z pobytu v zahraničí to netrvá jako u nás v řádu  let ani měsíců ...ale v řádech týdnů, dnů  tito nepoctivci jsou za mřížemi a již na dlouho  pak i už " sedí " ...!

 KAMIL

email : canada@seznam.cz

Více info taky a rovněž na https://www.facebook.com/groups/ambiera.cz/ 



PS: Můj dodatek z  4.9.2019 

1)      Samozřejmě nám do dnešního dne nebyly nikterak sanovány komplikace spojené se zkaženou dovolenou jež nám opravdu byly způsobeny a do dnešního dne tyto starosti ,stresy a  deprese a tak i vzniklé škody a to nejen nemajetkové újmy ze  „Ztráty radosti z dovolené nejsou a nebyly nikterak „ nám kompenzovány a dodnes "  zahojeny „.Jak je Vám jistě známo na toto rovněž naše v českém zákonodárství se pamatuje na „narušení dovolené“, jako na jednu  z mála zákonných náhrad nemajetkové újmy o níž jsme po této společnosti rovněž žádali ( kromě jiného i v dlouhé následné době a průběhu  " tahanic navrácení našich fin. prostředků " .)  a toto se dosud nikterak nejen nekompenzovalo a nedošlo a nikterak se ani neměli k tomuto narovnání viz výše popisovanému tak i i za špinění a pomlouvání mého dobrého a poctivého jména člověka jež nepřišel do křížku se zákonem za celou mou životní a více jak 40 letou poctivou profesní kariéru !

2)      Tak jejich " podivné " aktivity  a kopání okolo sebe kde se dá , tak se zdá ,že  toto jejich podnikání CA asi a stále bez ŽL a zřejmě i řádných příslušných oprávnění neustále asi pokračují ( údajně co jsme se dozvěděl za tu dobu co mám co do činění s " touto  cestou kouzel "  ...tak i údajně  na výzvy, pokuty  autorit , úřadů a státních orgánů ani prý nikterak  nic moc nereagují a nic si z toho údajně nedělají .....) a  zřejmě  takto v tomto " zvláštním podnikání "  zřejmě a asi neustávají...! Jen dle množství již zde přidaných velmi podobných negativních komentářů od nezávislých a cizích lidí ...a i soudě dle toho  co  se mi další a další nešťastní lidí neustále ozývají a sdělují své příběhy ...byli asi a  zřejmě taky " nějak zase uvedeni v omyl touto povedou CA = " cestou kouzel"  . Dokonce na mne bylo z jejich strany a p. Šefčíka  vyvíjen již několikráte různé tlaky a " upozornění " ... přes různá jejich již několikerá právní zastoupení,( jelikož prý ani jim řádně neplatí ...:)...)  abych upustil od zde popisované " blog pravdy " a tento příspěvek smazal ....  a dokonce i na mne podali trestní oznámení ...jež jsem  byl podávat zase a další vysvětlení na PČR ...! 

3)       Takto údajně prý neustále i  tlačí  i činí i na další poškozené ( což  mi taky i již  sdělili ,..) a co mám zprávy podávají z CA Ambiera trestní oznámení,  kde se dá a na koho se jen dá a přitom mají sami máslo na hlavě, kde pomlouvají a špiní nejen mou osobu ( o čemž mám důkazy a i svědky ..) a vymýšlejí si báchorky  o tom ,že již sedím , jsem  na vazbě apod. ...věřte , že z vězení Vám nepíši ...:) a  že když  mi kdokoli a kdykoli napíšete na viz výše uvedený email rád Vám dám svůj tel. a ještě raději si s Vámi sednu na kafe a povyprávím Vám celý příběh co se zde snad ani nedá vše popsat a zveřejnit ...! A další tak i výmysly o nějaké údajné a organizované mafii a různých " Bazislišcích  otrlých " apod.  co i mi již od počátku vyprávěla tyto pohádky p. Kopecká a se snažila se tak vzbudit pocity lítosti nad ní a nad " cestou kouzel " a tak i  různé výmluvy a jaká je ona údajně p. KOPECKÁ " = chudinka " a všichni se proti ní spikli,  jelikož oni " JEN " a asi žijí "protože  asi jen ONI zřejmě tak neoprávněně  parazitují na penězích co jim zřejmě právem nepatří a nezajišťují  JEN a asi řádně všechny služby co si lide u nich v dobré víře i asi řádně i zaplatí (li) "  ...jinak by ani zde nepsali tito lidé taky takovéto negativní komentáře…! 

4)       A zřejmě tak a asi tato CA kouzel  valí tento " dluhový balvan jen  před sebou"  , že pak asi a neustále se stejným vzorcem ,částečně  -a taky asi jak komu …vracejí či nevracejí postupně z nově příchozích plateb dalších a asi tak podobně od naivních nových oveček z plateb a jim tak poskytnutých záloh ... aneb co jim asi i již bud  PČR obstaví účty a částečně  tak taky sanují další poškozené ...( než si z CA kouzel zajistí a otevřou nové účty o nichž PČR asi zatím neví ...) no a tak to budou kutálet „ tento dluhový BALVAN „ a je otázka až do kdy a kam ..??? A to asi až i jak podvodný dtto Diamond travel viz výše odkazy s údajně i cca 300 poškozených a údajně  škody cca 45 mil Kč ...kterou poškození asi již nikdy více tito  poškození asi už taky NIKDY v 100 % svých investovaných peněz a nákladů neuvidí ..viz soudní spisy a TV reportáže viz uvedené výše!??

5)       Takže zatím se světe a zejména asi jen poctiví občané v ČR  div(te) co je u nás asi i stále možné a dále beztrestně dít a i děje  ...a jedno české přísloví taky říká  " zloděj křičí  - CHYŤTE ZLODĚJE "  o což se všemožné zřejmě tito " povedení agenti s teplou vodou  resp. CA kouzel " neustále snaží = různě asi i  kouzlí  ...a zatěžují nejen státní aparát asi s jednoduchou taktikou "  tím asi jak od sebe odvrátit  pozornost a zatížit dále i zbytečně státní aparát a je jen  otázka na JAK DLOUHO ..?   ...!!!  

PS: Snahy CA Ambiera o dementování p. jednatele Šefčíka tzn.=  tohoto příspěvku na jimi založeném blogu  https://ambieraofficial.blogspot.com/2019/05/vyjadreni-k-verbalnim-utokum-kamila-c.html#comments   jsou již jen úsměvné až trapné ... škoda ,že p. jednatel a p. Kopecká nedementují  zde v komentářích tak jako i jiní zde píší sve názory a příspěvky o svých zážitcích s CA kouzel tzn. bod po bodu faktu a pravdy co popisuji zde uvedené  ...už nyní litují ty " nováčky a zájemce o hezkou dovolenou "  co jim zachovají " p. Šefčíkem  " požadovanou  "  přízeň " ...:( ....tak už můžou si začít připravovat své asi i budoucí " story viz komentáře  níže "  aneb ...jejich asi dtto zřejmě velmi podobného předešlejšího divadélka na cestovatelské scéně  v ČR a následné jen  z části hodnocení DT na http://www.hodnocenicestovek.cz/travel-detail.php?Id=707 ....! ) 


Napsáno a Dopsáno  20.11.2019 

 Víte čemu tak nějak stále nerozumím  … ? p. Kopecká , p. Šefčíku , proč jako zástupci Ambiera,  když KDOKOLI a já aneb někdo cizí vložím (me) i pravdivé aneb negativní   komentář(e) resp. dementujete Vaše a tedy  jejich příspěvky od CA AMBIEARA  na  Vašich a tedy jejich webových stránkách https://ambieraofficial.blogspot.com/    a co oni tam popisujete ( í ) se  za lži a polopravdy  a zejména porušujete zákon GDPR a zákon o ochraně osobních údajů ( a zveřejňujete tak nejen celé jména , email , bankovní spojení apod. k čemuž jste nedostali nikdy od nás žádný souhlas ) ...a  jak je vše údajně dle Vás lež a snad i nějaké spiknutí ...nesmysly a lži že já se znám osobně s těmito lidmi apod.. proč všechny tyto komentáře zástupci CA Ambiera je mažou ( a okamžitě i mažete ) …tak jak veškeré příspěvky na oficiálních FB stránkách ...i   viz níže uvedené obr. a prinstreny  dnes v 20.11.2019  23:10 h přes jejich  smazáním …a mate pocit ,že by zde od těchto a mne neznámých lidí ( k dnešnímu dni 13 NEZAVISLÝCH komentářů poslední z 8.11.2019.)  zde něco mazal …? Aneb si to tito všichni lidé snad taky  jen  vymýšlejí ...a asi nemají co dělat a píšou své příběhy ...co se i mi neustále další a další ozývají  a to tam zdaleka asi nejsou ani všichni podvedení jen co já vím ...a PČR je s nimi taky již údajně v kontaktu … a co vím mnozí taky již podali trestní oznámení na přístupy této CA Ambiera , tak jak se všichni údajně i kdysi  spikli proti p. Jelínkové z Diamond Travel viz dtto stejná rétorika a styl plivání a kopání okolo sebe ...http://pravda-a-hodnoceni-cestovek.blogspot.com/  akorát i tehdy  přišli tak jen v úhrnu a údajně všichni podvedení dohromady o cca údajně i 36- 41 mil . Kč …a včetně svých vysněných dovolených ? Není tato podobnost tak nějak hodně zvláštní ….a tak nějak podobná ...? 





50 komentářů:

  1. Diky, usetril jste nam trable a 100tis.!!

    OdpovědětVymazat
  2. Není zač uz a jsme rádi že to plní aspoň nějaký účel jelikož p. PODVODNICE stále podvádí dále !!! a i PCŘ,Státní zastupitelství aj . včetně živnostenského úřadu ( podniká bez řádného živnostenského oprávnění ...!) jak se zdá je (jsou ) na ní stále krátká(cí) ... a již se nám ozvalo několik dalších podvedených lidí p. Bronislav K. René N. ,p. Pavel S.p. Sarka B. aj ...co je bohužel p.Jelínková alias Kopecká aneb Hana Novotná jak se Vám pseudo představuje a nikde opakuji NIKDE ji nedostihnete ..:!! jinak to řeší již policie Bohumín - Doporučuji se OBRÁTIT na kterékoli PČR podat trestní oznámeni a připojit se k tomuto trestnímu oznámeni č. j. KRPT -4420 -69/TČ-2019 -070317 ,kde jsou jiz připojeni i ostatní poškození a dále ji řeší za neoprávněné podnikání i policie Plzeň pod č.j. KRPP- 105548/2018-030581.

    OdpovědětVymazat
  3. Diky Vam jsme neskocili na lep paní Kopecké!! Vidina levnější dovolene na Kube nás velmi zaujala, ale CK bez recenzi jak na fb tak webu a vtiravy hovor paní Kopecké, se mi příliš nezdál. TAK JSEM ZAČALA PATRAT. Dožadovala jsem se jejich pojištění, licence a krom par zaslaných dokumentu od jiných cestovních kanceláří, ktere s údajnou Ambierou neměli nic společného, mi nezaslala nic duveryhodneho. Pak jsem narazila na Vas příspěvek a vse bylo jasne! Napsala jsem, ze dovolenou(extra výhodnou, s uhrazením v plné výši nejlépe ten den) neuhradime. Pak tedy ještě zkusila náhodne zaslány mail, který měl patřit nějakému panu xy a jeho manzelce, s kontakty jen na samotnou Ambieru asi ve snaze presvědčit nas, ze i jini jim duverují. Doufám, že se tehle podvodnici brzy utne tipec! Diky rodina Hanzlova

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den

      jsem rád, pokud jsme Vám ušetřili ( komukoli ) a jakékoliv trable a potíže ..., jelikož bych ty trable a problémy nejen z zkažené dovolené opravdu nikomu nepřál ..., na níž bud jak je vidno mnozí i jiní „ oklamaní cestovatelé „ , včetně nás neodjeli ...aneb pokud odjeli tak se údajně dožili toho ,že neměli údajně zaplacené všechny jimi objednané služby, hotely apod....tak jak mi i pak sdělili či napsali ...a stěžovali si ...a což vyplývá i z viz níže uvedených recenzí. A pak TO velmi trapné ,a VELMI obtížné tahaní svých financí zpět, jež provázejí jen různé vyhrůžky,nadávky apod. a 1500 keců a lží p. Kopecké alias p. Novotné či a asi pokračovatelky Diamond Travel p. Jelínkové...,se spoustou keců , kdo všechno za to může jen ne oni ..což zřejmě a co jsme si ( a asi nejen my ) ověřili není pravda , jak v našem případě kdy jsme to měli objednáno přes RUDOLF REISEN a ti ( ani jejich jednatelka p. Rudolf ) nikdy neměli naši dovolenou u nich objednanou, natož vůbec od nich zaplacenou ( byt od nas měli 100 % platbu HODNĚ dopředu ZAPLACENOU !!!) a byt byla i na oficiální hlavičkové cestovní smlouvě Rudolf REISEN ...atd .....:!!! Přeji jen již pohodové dovolené a bez nutností řešení těchto JAKÝCHKOLI nekalých a podvodných praktik ...!

      Vymazat
  4. Ano. Mohu potvrdit. Jsou to podvodnici. Nam tedy po dlouhých tahanicich peníze vrátili, ale stalo to nervy a dovolená bez uhrazenych služeb zkazena. Nikdy jsem se nesetkala s ničím podobným. Lži , výhrůžky a nesmyslne pohádky. Na policii již známe firmy. Nechapu, že jsou vůbec na svobodě a navíc mají ještě možnost funfovat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobry den,muzu poprosit o kontakt na Vas?Dekuji

      Vymazat
    2. mate jej viz výše email : canada@seznam.cz

      Vymazat
  5. Ted s nimi resime storno po zaplaceni cele částky,tak uvidime..zatim se k tomu nevyjadruji a nic neposilaji.Skoda,ze jsem si neprecetla driv.Draha zkušenost!

    OdpovědětVymazat
  6. Dobrý den, tak nás také podvedla, měli jsme u ní zájezd do Mexika, který neobjednala. Penize vratila po urputnem telefonickem urgovani partnera, na 2x..asi nemela pani Jelinkova, Kopecka, Novotna..
    Telefonicky hlas z odkazu vyse ( youtube ), posledni minuta reportaze,je zcela totozny s hlasem pani Kopecke alias Ambiera.

    OdpovědětVymazat
  7. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  8. Dobrý den, mám s paní Kopeckou (podle hlasu a vystupování to byla nejspíš Jelinková) zkušenosti, které bych nepřála už nikomu zažít.

    Rodiče a strejda s přítelkyní byli v Kambodži na dovolené od Ambiery a na recepci zjistili, že je zaplacený je jenom jeden pokoj a druhý ne. Nakonec po nátlaku na paní z cestovky to zaplatila. Potom byli devět dní na ostrově Koh Rong a den před odjezdem jim na recepci oznámili, že cestovka nezaplatila jeden pokoj ��. Tak volali opět do cestovky a paní očividně trpí psychickou poruchou (buď schizofrenii nebo aspon je psychicky dost labilní), protože hned na ně spustila, že kdo je najal, že jsou mafie, která jí chce zabít ��������. Paní „Kopecká“ (aspoň tvrdila, že se tak jmenuje) napadala mě a i mého manžela, když jsme chtěli našim pomoct s tím prvním hotelem. Já volala paní, že jaký je problém a manžel (umí perfektně anglicky, tak mluvil s recepčním) později volal paní, aby přetlumočil, co mu řekl recepční. Mě vyhrožovala trestním oznámením a kriminálkou. Že poškozuji dobré jméno cestovce a zaplatím 10 miliónů ��. Manžela urážela tím, že neví jestli to jeho Chorvatská mentalita pochopí. Naštěstí jsem si vše nahrála. No přítele mamky nazvala debile, nás potom obvinila, že jsme srbsko-česká mafie a že jí manžel vyhrožoval smrtí. No nakonec dala recepčníčíslo kreditní karty pro zaplacení pokoje a bylo. Druhý den ráno, kdy měli odlétat se ale dozvěděli, že platba neproběhla z důvodu, že na účtě té karty nejsou peníze. Nakonec to platili ze svého.
    Po návratu z dovolené to začli s ní řešit a ta jim řekla, že do tří dnů musí zaslat reklamaci, jinak nebude uznaná a nebudou mít nárok na vrácení peněz. To tak udělali. Mezitím už jsme všichni psali recenze na fcb, abychom zabránili dalším podvodům ze strany Ambiery/Kopecké/Novotné. To se jí ale nelíbilo a začala vyhrožovat, urážet co to šlo. Mamka ji napsala, žr recenzi stáhne, ale do 24hodin chce mít peníze na účtě strejdy (ten to platil). Jak to udělala, tak to bylo a peníze přisly (nejspíš ji zrovna někdo jiný zaplatil zálohu). Strejda to bral jako uzavřenou věc a více se o tom nechce bavit. Já svoji recenzi ale nesmazala, tak Kopecká psala mamce email, žr podává trestní oznámení na mě i manžela��. Tak si říkám a kdo asi to trestní oznámení podá? Paní Kopecká nebo paní Novotná a nebo skutečná osoba paní Jelinková???? Na fcb Ambiera mě zablokovala, abych nedávala do komentářů recenze a ani like. Jsem v kontaktu s dalšími, které Ambiera podvedla a ty s dalšími. Nechápu policii a ČOI, že s tím nemůžou nic udělat. Snažím se to dávat do různých skupin cestovatelů na fcb, aby se taky nespálili, ale v tomhle je to dost problém kvůli GDPR, že to mám řešit přes policii a čoi. Prostě bludný kruh. Sice jsem sama podvedena nebyla, ale moje rodina ano, ale po tom telefonátu plných výhružek ji to neodpustím a budu bojovat, dokud ta baba nebude sedět v kriminále nebo v blázinci, kam patří!!!

    OdpovědětVymazat
  9. Chci se přidat s negativní zkušeností.Od cestovní kanceláře Ambiera jsme měli objednaný zájezd. Ve středu před odjezdem zavolali, že omylem zájezd objednali až na další týden a snažili se nás přesvědčit, abychom jeli v jiném termínu. Po tom, co jsme měli všechno zařízené na vybraný termín, jsme museli vše zrušit a hledat jiné řešení. Měla nám být vrácena částka za zájezd, který jsme samozřejmě měli už uhrazený. Doteď nám nebyla vrácena celá částka. Po telefonickém a mailovém upomínání, kdy nám bylo slibováno, že peníze nám budou zaslány, jsme stále ještě po více jak dvou měsících neobdrželi celou námi uhrazenou částku. Komunikovala s námi pořád ta stejná osoba, která se chovala velice neprofesionálně a neochotně. Za mě bych rozhodně tuto společnost NIKDE a NIKDY nedoporučil. Tak špatnou zkušenost a s takovým jednáním jsem se doposud u žádné cestovní kanceláře nesetkal.

    OdpovědětVymazat
  10. Taky jsme se nechali nachytat... Naštěstí jsme teda odletěli, ale úplně jinou společností než jsme měli, s více přestupy apod, takže z 10 denní dovolené bylo jen 5 dní čistého času. Bohužel jsme se tuhle změnu dozvěděli až 3 dny před odletem, kdy teprve poslala cestovní podklady. A třešnička na dortu byla, že nás z hotelu při odjezdu měl vyzvednout řidič ve stejný čas, jako nám odlétalo letadlo domů. Zjistili jsme to den předem - naštěstí to stihla p. Kopecká (nebo jak se vůbec jmenuje) přehodit. Když jsem na ně napsala recenzi na FB a Orbion, tak mi přišel od jakýchsi právníků dopis, že na mě podala trestní oznámení za šíření nepravdivých recenzí a musela jsem to smazat :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud píšete pravdu, nelžete jak to má ve zvyku dle mé osobní zkušenosti p. Kopecká, i p. Šefčík šíří o mne nepravdy a lži na což vše mám důkazy, kdy oni umí a snaží se přetočit, manipulovat fakta v její prospěch ...což když to co dělají asi se není pak i čemu divit ...a nesdělujete lži a nepravdy tak Vás nikdo nemůže za nic stíhat, soudit = jsou to Vaše osobní recenze jako každé jiné u každého jiného nákupu zboží či služeb , kdekoli jinde a kde máte právo taky dát své recenze a názor = tomu říkame demokracie a p. Kopecká asi si to ještě stále plete možná s manýry STB , KFB , STASI apod manýry s § a přístupy před r. 1989...!!...bohužel tyto metody p. Kopecké která se z milé paní stane do 2 min. " ........." = opak milé osoby a pak vyhrožuje a používá různé zastrašovací taktiky , nejste 1 a asi poslední osoba na kterou " to zkouší " a je jen pak a vůli a síle osobnosti se umět s tím vypořádat ...a nemusíte ani NIC NIKDE MAZAT = to vlastně je to co oni potřebuji at mohou lákat další naivní ovečky ...! Bohužel hodně takových ne příliš silných osobností se jí i zalekne a raději se schová do ulity a ucukne i když nemají na nic takového nárok ani právo , pokud nelžete a jste schopna co říkáte i případně dokázat ...mne už psalo několik jejich právníků a zatím k ničemu nedošlo a pokud by došlo tak se s ní i p. Šefčíkem konečně rád uvidím aspoň a i u toho soudu ..!

      Vymazat
  11. Dobrý den.
    Moc a moc Vám děkuji za varování.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem rád ,že aspoň naše usílí všech co se nebojí zde napsat , nenechají se zastrašit a k něčemu je snaha zbarnít takovým podvodům a manipulacím s důvěřivostí lidí a jsme velmi rád ,že nemusíte řešit podobné sračky a špínu jak i jiní viz výše a níže uvedené i recenze a osobní jejich smutné zkušenosti

      Vymazat
  12. Moji rodice si pred mesicne zakoupili pres Ambieru plavbu a uhradili 50% zalohy a jen velmi mizive procento bylo Ambierou preposlano na zaplaceni zalohy, ktere ale neni dostatecne na potvrzeni zajezdu. Jak to vsechno dopadne zatim nevime, ale nic pozitivniho to jiste nebude. Ambiera vydelava legalne spoustu penez na stornech zajezdu a mame pocit, ze to je hlavni ucel teto cestovni kancelare.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bingooo bohužel přesně tak a hl. asi i žijí a parazitují na cash flow a finacích od cizích lidí jimž služby mnohdy následně nejen 100% aneb vůbec neposkytnou a když jim vrátí aspoň část peněz, jelikož daní lidé na ně podávají jen a samá trestní oznámení a negativní recenze , tak pak tyto aspoň a silně ořežou o údajné storno podmínky ...píší údajné ...jelikož žádné storno podmínky mnohdy nedávají , nemají ani obchodní podmínky na jejich webu dle zákona a ani je klientům prý neposkytují ...a souhlasím ,že evidentně to asi ani státním orgánům činným v trestním řízení , ČOI příliš nevadí ..., jelikož se to od doby našeho podvodu na nás ( tj. 2018/2019 ) na nás více jak a přes rok nijak nezměnilo ...:(

      Vymazat
  13. My si zabookovaly plavbu v Cervnu 2019. Platby poslaly ve 3 splatkach. V rijnu mesic pred odletem jsme zjistily,ze zadne letenky a ani ubytovani uhrazeno nebylo. Hned jsme to resily pravni cestou, nasledne podaly trestne oznameni na Ambieru. Spolecnost zmenila sidlo spolecnosti v Listopadu. Buh vi,co se tam deje. Nerozumim jak p. Kopecka (Jelinkova) muze sama se sebou zit, po tom,co vedome okrada poctive lidi. Toto cloveku hlava nebere. V milou a prijemnou pani se ze dne na den zmenila ve furii plnou vyhruzek,vydirani a pak naslednych proseb. Jeji oblibena veta je , ze "tvrzeni nekoresponduje s realitou". Nechapu jak v noci muze spat, po tom,co a kolika lidem tohle udelali. Je to strasne,ze v dnesni dobe si tohle nekdo dovoli. Stale verim, ze PCR a soudy rozhodnou v prospech klientu. Bude to asi na dele,ale karma je dozene.

    OdpovědětVymazat
  14. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  15. Jak vidno tak CA Ambiera a p. Kopecká aneb p. Jelínková aneb bůhví kdo jak se de facto jmenuje předvádí i nadále další " své kousky " nyní už údajně z Prahy ..Plzen jí je již asi " horká " ...a nejen z výše uvedených komentářů si každý udělá svůj vlastní úsudek o této CA Každý týden mi chodí na můj email min. 3-5 dotazů ohledně CA AMBIERA a jejich nekalé praktiky ...dokonce i na

    FB - Facebookových strankách viz

    https://www.facebook.com/groups/614453912717803/

    se již zřejmě tvoří skupina nespokojených či snad a údajně taky i podvedených dalších klientů ...! Kde když lidé přidávají své zkušenosti a negativní tyto postupy,zcela jistě nedělají CA Ambiera moc dobrou reklamu a reputaci a hlavně tak varují další naivní jejich budoucí klienty ... PS: Samozřejmě ,že nepodnikám v žádném cestovním ruchu ( už jsem i s podnikáním skončil a nemám to ani zapotřebí ...) jak o mne p. Kopecká ráda tvrdí svým klientům, včetně spousty jiných lží ...jde mne jen o princip a zastavení takovýchto nekalých praktik a jako a jen pouze a jen Cestovatel = a nepřeji si , aby se takové CA, CK u nás vůbec fungovali a slušní lidé je podporovali a to včetně snad i dořešení naší PČR. Proto opět a jen doporučuji si zvážit a řádně prověřit danou CA , CK s kým chcete cestovat ,abyste vůbec odcestovali a měli tam řádně Vámi zaplacené VŠECHNY služby ...!!!

    OdpovědětVymazat
  16. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  17. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den, problém byl již vyřešen. Mohl bych požádat autora o vymazání.

      Vymazat
  18. P.Fildo problém bude vyřešen až Ambiera nebude dalsi už lidi podvádět
    ..! Viz i informace na facebooku https://www.facebook.com/groups/614453912717803/

    OdpovědětVymazat
  19. CA AMBIERA s.r.o
    1) a) Tímto oficiálně sdělujeme,že jsme k dnešními dni zaregistrovali platbu od CA AMBIERA tj. poslední dlužnou platbu tzn. poslední platbu z celkové dlužné částku 82 778,-Kč ( hodnota zájezdu včetně pojištění ).Tzn. až po neuvěřitelných tj. po 647dní zpoždění a ŽILA CA AMBIERA po celou tu dobu na našich penězích !
    b) Tzn. k dnešnímu dni CA AMBIERA s.r.o dluží stále i na úrocích z prodlení= 4014,- Kč
    ( viz. spočítáno v daném období dle repo % ČNB sazby dle NOZ pod §1968 viz i výše uvedený odkaz https://www.uctovani.net/kalkulacka-urok-z-prodleni-splatnosti-faktury.php

    1)Dále jsme CA AMBIERA vyzvali k náhradě škody tzv.náhrady z zkažené dovolené,dle viz níže dalších nemalých potížích nám způsobených s touto CA AMBIERA v celkové výši 400 000,-Kč ( 150 000 + 250 000,-Kč viz níže specifikované )
    CA se nikterak nám do dnešního dne, nikterak osobně,
    - ani písemně a veřejně neomluvila,nesnažila se ani „ narovnat „ a taktéž nenarovnali naše vzájemné vztahy tj . i újmy a křivdy, jež nám byly způsobeny,kde i pracovníci této CA AMBIERA nás velmi ohavně pomlouvají a velmi špiní naše – mé jméno.Další a nemalé porušování osobnostních práv dle zákona o GDPR přes jejich právní zastoupení macekandpartners.cz několikráte písemně vyzváni a dtto sděleno jejich právnímu zastoupení Sent: 4.9.2019
    - k smluvní náhradě škody ve výši 150 000,-Kč viz bod 5 ) daného dopisu
    - a stejné výzvy a v bodě 7 k smluvní náhradě ve výši 250 000,-kč
    - flagrantně došlo k našim újmám na přirozených právech člověka,vzniká poškozenému nárok i na náhradu nemajetkové újmy a nároku na odpočinek a řádně plánovou dovolenou dle zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen „NOZ“). ustanovení § 2537 odst. 1 NOZ nárok na náhradu újmy za narušení dovolené,která se i označuje jako náhrada za ztrátu radosti z dovolené. Jedná se o jeden z nemnoha nároků na náhradu rovněž i nemajetkové újmy, který je stanoven přímo zákonem,jak to předpokládá ustanovení § 2894 odst. 2 NOZ. Úprava § 2543 odst. 1,
    - tím není dotčen nárok na úhradu účelně všech a navíc vynaložených našich nákladů včetně nutnosti si již vybrat a dodržet termín od 5.1. – 20.1.2019 dříve a námi tak nahlášenou dovolenou u zaměstnavatelů ,jež je rovněž tak pro nás „ zmařená „ …

    - 3) Když „ zatím „ i pomineme, že se zřejmě a asi i již jednalo o úmysl trestných činů trestného činu „ podvodu „§ 209 Trestního zákoníku zákona č. 40/2009 Sb. a zřejmě i neoprávněného a bezdůvodného se obohacování se dle § 2991 Občanský zákoníku č. 89/2012 Sb.
    (a to necháme v dikci trestně právní rovině a příslušných orgánu - PČR a příslušného státního zastupitelství šetřící tyto podezření z spáchaní úmyslných trestných činů, kde vidno nejsme 1. a asi ne poslední …a tak ani „ jediní poškození „ viz podobné zkušenosti s touto CA AMBIERA viz výše uvedené komentáře , tak i recenze na FB facebookových stránkách AMBIERA - zkušenosti s cestováním s CA Ambiera s.r.o

    https://www.facebook.com/groups/614453912717803

    dále i nemalé a početné zejména negativní recenze viz výše od jiných „ zákazníků „ této povedené CA AMBIERA

    4) Tzn. Pokud nedojde k KOMPLETNÍMU vzájemnému našemu „ narovnání „ viz výše i popsanému - navrhovanému, nemůže a neustane náš poměrně asi i silný jak tlak na tuto „ povedou CA „ tak jak v mediální rovině, včetně tlaku na příslušné státní orgány co mají s tímto nekalým jednáním co do činění = NEMOHOU a z naší strany nikterak zatím „ naše aktivity se ukončit a v žádném případě neustanou „ a budeme se poctivě snažit, ať se co nejširší veřejnost včas dozví o těchto praktikách , pravdivých recenzích a nekalých aktivitách této povedené CA AMBIERA !!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den,

      Přidávám i já zkušenosti s povedenou cestovní agenturou Ambiera.
      Můj příběh je do značné míry podobný jako příběh pana Kamila, pouze s tím rozdílem, že v mém případě se jednalo o víza do Thajska. Mělo se jednat o plavbu na lodi Costa Fortuna s nástupem na loď v Singapuru dne 21.1.2020.

      Protože účastníkem tohoto zájezdu měla být i přítelkyně, občanka Běloruska (sice s trvalým pobytem v ČR, ale ne českým občanstvím) tak jsem žádal paní Kopeckou o sdělení, zda ona potřebuje do Thajska vízum. Bylo mi sděleno a dokonce napsáno do cestovní smlouvy, že vízum nepotřebuje. Na základě této informace jsem uzavřel cestovní smlouvu. Když se ale začala přítelkyně starat o víza do Singapuru tak jí bylo doporučeno ať si zjistí na Thajské ambasádě nutnost víza do Thajska. Tato ambasáda ji potvrdila, že občané Běloruska rozhodně vízum potřebují. Následně mi tuto informaci potvrdili i zástupci jiných CK, kteří tento zájezd rovněž nabízeli. Obrátil jsem se tedy znovu na paní Kopeckou s dotazem z jakého zdroje má ona tu informaci. Řekla, že ji má z důvěryhodného zdroje, ale jakého neřekla. Na to jsem se dotázal přímo německé cestovní kanceláře Costa Kreuzfahrten Hamburg, která byla organizátorem této plavby a jejíž zájezd Ambiera prodávala jak to s tím vízem je a jestli má loď domluveny nějaké výjimky. Odpověděli mi, že nemají naše rezervační čísla a tudíž se máme obrátit na prodávající cestovní agenturu. Když jsem jim následně napsal, že chci pouze informaci obecného charakteru která nemá žádnou souvislost s našim případným pobytem na lodi tak mi znovu odepsali totéž. Jelikož se během plavby mělo navštívit Thajsko několikrát, tak vízum na takový opakovaný pobyt by byl naprosto nemyslitelný pro dosti hrozné požadavky (podmínka 160 tis.Kč na účtu, velmi drahé opakované vízum). Při dalším dotazu na paní Kopeckou ohledně těch rezervačních čísel mi bylo sděleno, že oni je sdělují až před odjezdem. Tudíž mi žádná čísla nedala.

      Vymazat
  20. Vzhledem k těmto okolnostem nám nezbývalo než již zaplacený zájezd zrušit a to 47 dnů před začátkem plavby. Za normálních okolností by se na toto storno vztahoval poplatek ve výši 25% z ceny zájezdu, ale v tomto případě byla situace jiná:

    1) Jak bylo později zjištěno byly nám sděleny nepravdivé informace o vízech bez doložení konkrétního zdroje pro ověření a nebylo nám umožněno si tuto závažnou informaci ani ověřit u pořádající CK. Navíc ani v propagačních materiálech Costa Fortuna ani ve Všeobecných podmínkách pořádající CK není žádná zmínka o nějakých zvláštních výjimkách víz pro loď. Naopak přímo v bodě 9.1. je zmíněna povinnost cestovatele si víza obstarat. Také je tam ustanovení o tom, že pořádající společnost neručí za údaje prodávající CK (bod 13.3).
    Vzhledem k těmto skutečnostem je dán důvod pro neplatnost uzavřené cestovní smlouvy a tudíž zde není ani možnost uplatňovat nějaké stornovací poplatky.

    2) Předložené Všeobecné podmínky pořádající CK z roku 2017 se nevztahují na loď Costa Fortuna, neboť není vůbec uvedena v seznamu lodí na které se tyto podmínky vztahují a tudíž mohu vyloučit i zde použití ustanovení těchto podmínek pro případné stanovení stornovacích poplatků, neboť pořádající CK platné podmínky na které Ambiera odkazuje nedodala.


    Toto vše paní Kopecká věděla a bylo jí to takto napsáno i v odstoupení od smlouvy. Tento materiál jí byl zaslán 5.12.2019. I když jsem výslovně žádal potvrzení o tom, že ho obdržela, tak jsem toto dostal až 16.12.2019. Současně s tím mi napsala, že vyúčtování této cesty nám bude zasláno do 5.1.2020, tedy 1 měsíc po mém odstoupení. Protože jsem ve slíbeném termínu žádné vyúčtování nedostal tak jsem 10.1.2020 vznesl opět dotaz na pořádající německou CK, kde mi bylo sděleno, že nemají žádné údaje o naší registraci na tento zájezd a znova že se máme obrátit na prodejce, tedy Ambieru. Tedy 11 dní před zahájením cesty nás ještě pořádající německá CK neměla vůbec v evidenci, přitom po mně paní Kopecká žádala doplatek už 15.11.2019, který jsem do týdne zaplatil. Při dalším telefonickém hovoru s paní Kopeckou mi však tato sdělila že „se stornařama se nebaví“ a ukončila hovor.

    OdpovědětVymazat
  21. Dne 16.1. jsem napsal paní Kopecké dopis kde jsem znovu zrekapituloval situaci a napsal, že pokud do dalšího dne mi nepošle kopii platebního příkazu tak že začnu jednat.
    Na to mi druhý den odepsal jednatel pan Šefčík (snad) kde se omlouvá za zpoždění a slíbil vše vyřídit do 19.1.2020. Čekal jsem tedy do tohoto dne, ale podle očekávání se nic nevyřídilo.
    Jelikož jsem byl od 20.1. do 5.2. 2020 mimo republiku a nic se během té doby neudálo tak jsem po návratu volal paní Kopecké, která mi řekla, že posílala dobropis, který jsem ale nedostal. Proto mi ho poslala znovu a k mému překvapení tam byla uvedena polovina částky kterou jsem zaplatil. To jsem ihned odmítnul s tím, že nevím jak k tomu přišla. V dalším telefonickém hovoru mi řekla, že v tom případě se obrátí na právníka a dá mi do tří dnů vědět.
    Tři dny uplynuly v pátek 14.2.2020 a tak jsem jí napsal, že další komunikace s ní je zbytečná a své nároky budu vymáhat jinou cestou, také i tím, že sem napíšu o jejím chování ke klientům. Zatím mi tedy nevrátila ani korunu!

    Závěr:
    Ještě nikdy jsem se nesetkal s takovým jednáním, kdy prodávající se v podstatě snaží ukrást vaše peníze. Nemá žádný důvod zadržovat více než dva měsíce cizí peníze, jedná se i o nekalé obchodní praktiky kdy vám dává schválně nepravdivé informace abyste zájezd stornovali a ona si ponechala stornovací poplatek na který vůbec nemá nárok.

    Je třeba důrazně varovat všechny možné zájemce o služby této cestovní agentury, což bylo vlastně smyslem tohoto článku. Nenechte se nachytat na krásné webové stránky ani na velmi příjemné jednání paní Kopecké. Bude pouze do doby než zaplatíte celou cenu zájezdu. A když už do toho půjdete, prověřujte si všechny informace které vám sdělí než zaplatíte byť jenom zálohu!!
    Jak by to vypadalo v případě storna si můžete přečíst v mém článku a nejen v něm.

    O vývoji situace budu dále informovat.

    Dne 16.2.2020

    Jarda

    OdpovědětVymazat
  22. Nejsem zvyklá cokoliv jakkoliv komentovat, ale způsob jednání CA Ambiera, konkrétně p. Kopecke se svými klienty je nehoraznost. V létě 2019 jsme se rozhodli s mými přáteli, že pojedeme na Kubu. Oslovili jsme CA Ambiera. Pani Kopecka byla velmi ochotná a hned nám začala vše zařizovat. V září 2019 jsme zaplatili zálohu. Vše se zdálo v pořádku. V říjnu krachovaly německé cestovní kanceláře. Volali jsme p. Kopecke, ale ta nás ubezpecila, že je vše v pořádku a nás se to netýká. V listopadu jsme doplatili zbytek zájezdu a uhradili jsme i pojištění a turistickou kartu. Měli jsme odletět 7.2.2020.Jake bylo naše překvapení, když nám v lednu, měsíc před odletem začali chodit od německé cestovní kanceláře upominky na zaplaceni storna zájezdu. Nic jsme nestornovali, tak jsme volali p. Kopecke co to má znamenat. Opět nás ubezpecila, že je to nějaký omyl a že to vyřídí. Nicméně nám to bylo divné a začali jsme pátrat. A jaké bylo naše překvapení, když jsme zjistili, že v německé cestovce sice rezervace byla, ale během deseti dní byla zrušena, zřejmě paní Kopeckou. Volali jsme i na leteckou společnost. Zjistili jsme, že ani rezervace na letenky a ani pojištění neexistuje. Mezitím nám opět přišla upomínka na zaplacení storna zájezdu 1000euro.Opet jsme volali p. Kopecke a opět nám tvrdila, že je vše v pořádku a že určitě odletime a to vše je nějaký omyl. Nicméně týden před odletem jsme neměli v ruce vůbec nic. P. Kopecka nás neustále manipulovala, lhala a podávala nám nepravdivé informace a snažila se nás donutit ke stornovani zájezdu. Což jsme my nikdy neudělali. Při telefonickém rozhovoru později přiznala, že došlo k omylu a že chyba je na straně CA Ambiera. Žádali jsme ji aby nam to dala písemně a vrátila nám peníze, což je 140 000kc.Poslala nám dobropis, ale chybu nepriznala a naopak napsala, že vrací penize dle našeho rozhodnutí. Samozřejmě, že penize dodnes nemáme. Prokazatelně nás chtěla od samého začátku podvest. V době, kdy od nás vybrala doplatek, byl již zájezd dávno stornovan. Do poslední chvíle nám lhala. Věc již nyni řeší právníci a policie. A jak tady čtu všechny ty recenze, tak nejsme jediní. Vůbec nechápu jak může stále po tom co podvedla už tolik lidí stále dál nabizet zájezdy na celý tento rok. Cely život poctivě pracuji,platím daně, snažím se nikomu vědomě neublížovat,jen jsem měla ten hloupý nápad cestovat s CA Ambiera. Nechápu jak může tato paní vůbec klidně spát a žít sama se sebou po tom co dělá. Jsem už dost stará na to abych byla naivní, ale pořád věřím ve spravedlnost a doufam, že i ona bude náležitě potrestána.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Napsal jsem příspěvek před Vámi, do dnešního dne jsem nic nedostal a naprosto souhlasím se vším co jste napsala o té paní.
      Když zaparkujete 0,5 metru kde jste neměla a máte smůlu tak tam hned máte lístek od městské policie. Ale že tahle osoba podvádí a zadržuje (krade) peníze mnoha lidí tak se nic neděje. To, že věc řeší právník a policie pro ní nic neznamená, ona se tomu pouze směje a ten její povedený komplic Šefčík také. Asi nám chce demonstrovat jak bídná je šance domoci se práva v ČR. Dnes jsem to zkusil před dTest, asi to k ničemu nepovede, ale je to dost známá firma s kontakty i na media a tak by to mohlo začít zajímat i tisk a to by jí uškodilo nejvíc. Bylo by potřeba zavést zase pranýř! Na tyto šmejdy žádná ochrana osobních údajů. Uvidíme...

      Vymazat
  23. Potvrzuji, od CA Ambiera a Terezy Kopecké se držet co najdále,.V dubnu 2019 jsme vybrali se švagrem zájezd do Thajska u Ambiera s.r.o., poslali návrh cestovní smlouvy, kde byla uvedena jako pořádající cestovní kancelář Delta Reisen. Zároveň poslali k okamžité úhradě první zálohovou fakturu a druhou se splatností v říjnu ( zájezd měl být od 28.12 - 10.1.2020) První záloha byla ihned uhrazena a po urgenci poslali Cestovní smlouvu. K mému překvapení z ní ovšem vypadla pořádající cestovní kancelář Delta Reisen. Na mé dotazy co se děje mi bylo řečeno, že se na ni dozvěděli špatné recenze a tedy to zajišťují sami. Po mém ohrazení že se mi to nelíbí, chtěl jsem to mít přes cestovní kancelář a měli nás na to dopředu upozornit začala mě Tereza Kopecká osočovat, že je chci pošpinit a jsem určitě nastrčnej od jistého pana Kamila Č. a chci je pošpinit V tu dobu jsem vůbec nechápal o co jde, žádného Kamila Č. jsem neznal. O něm jsem se dozvěděl až letos v lednu, kdy jsem pátral po možných dalších recenzích o Ambieře. . Jelikož nás nakonec měla jet skupona 12 lidí a ostatní to akceptovali, že letenky a ubytování snad zařídí Ambiera, nechal jsem to taky být. V říjnu mělo dojít k doplacení druhé zálohy - měl jsem s nimi domluveno, že doplatek bude formou poukázek, které mám jako firemní benefit. Napsali to i do doplatkové faktury. Když jsem se Kopecké ptal, jakým způsobem mám poukázky předat, řekla mi, že je neberou. Upozornil jsem ji tedy , že to mám potvrzené i na faktuře, ale stejně tvrdila, že je neberou, Na základě toho jsem ji 16.10.2019 oznámil, že v tom případě stornuji zájezd a požaduji navrácení uhrazené zálohy, Chtěla to poslat písemně, což jsem obratem mailem učinil. Jelikož 14 dní nebyla žádná reakce, když jsem se ji konečně dovolal, tvrdila že to musí mít v podepsané formě. 30.10. jsem tedy opět sepsal storno zájezdu z důvodu jejich porušení domluvené podmínky ohledně doplatku , podepsal, poslal mailem i doporučeně poštou.Opět 14 dní žádná reakce, až opět po dovolání mi bylo řečeno, že na to mají 30 dní a mailem přišlo potvrzení,že vyúčtování proběhne do 30 dní od podání storna. Po uplynutí opět žádná reakce a teprve po zaslání Předžalobní výzvy poslala v prosinci dobrobis - z uhrazené zálohy ve výši 44.000,-.Kč si naúčtovali poplatek za storno 32.000,-Kč a k vrácení 12.000,-Kč. S tím jsem samozřejmě nesouhlasil a od té doby žádná reakce. Teprve když jsem napsal nyní na jejich stránky negativní zkušenost ( byla samozřejmě obratem smazána) mi T.Kopecká volala - opět vyhrožování že jsem někým nastrčen, budou se soudit za pomluvu apod Na závěr jen doplním, že zbylá skupina 10 lidí, kteří doplatili i zbývající částky nikam neodcestovali. Kopecká se vymlouvala na mě, že díky mému stornu nemá letenky, protože se jednalo o skupinovou letenku :-) další nesmyls . Tedy nechápu, jaké storno poplatky mi chtějí vyúčtovat, když evidentně letenky nebyly zaplaceny a z hotelu, kde jsem si ověřoval v létě rezervaci mi napsali, že ubytování se platí až měsíc před příletem :-) Když jsem ji toto napsal, začala tvrdit, že si na její kartě zablokovali celou částku  absolutní mesmysl . Zbylým lidem ze skupiny slíbila navrácení všech peněz, ale pokaždé, když k tomu má dojít, stálé výmluvy – jednou že čeká na pojistné plnění od pojišťovny ( nechápu za co by měla pojišťovna platit), podruhé že sijede pro nevyplacenou provizi do Německa. Nezbývá než podání další žaloby, ale z toho si evidentně moc nedělá a také co nejvíce medializovat všude, kde to jen půjde. Je nás myslím už tolik, že to její podvodné řádění musíme zastavit.

    OdpovědětVymazat
  24. Pro ty kdo NEJSOU NA FACEBOOKU a v FB skupině https://www.facebook.com/groups/ambiera.cz/ si dovolím zde sdílet komentář novináře, redaktora české Televize a přesně specifikovaný podvodný postup(y) CESTOVNÍ AGENTURY CA AMBIERA ( http://www.ambiera.cz/ ) !!!

    Petr Pravoslav Švihovec

    (Nejen) PRO MÉDIA:
    Ahoj kolegové a kolegyně, vítám vás ve skupině okradených a odvážných klientů CA Ambiera, kterou založili, aby se po nečinnosti úřadů domohli nějaké pomoci. Trošku vám ulehčím práci v pátrání a ve stručnosti vysvětlím, jak podvod jménem CA Ambiera vlastně funguje.

    Začněme třeba tím nejzákladnějším. Jakási Tereza Kopecká, která v CA Ambiera figuruje, vůbec není Tereza Kopecká, ale stará známá Renata Jelínková. Tedy osoba, která s CK Diamond Travel okradla cestovní kanceláře a klienty o více než 42.000.000 korun.
    Nyní se děje to samé. Klienti a cestovní kanceláře opět přicházejí o milionové částky. Pro klienty zaplacením zájezdu začíná kolotoč starostí a nervů, pro Jelínkovou jakýsi druh sebeuspokojení. Okradeným klientům vyhrožuje, sprostě je uráží, telefonuje do jejich zaměstnání aby jim uškodila, psychicky je týrá, podává na ně trestní oznámení, neustále lže a vymlouvá se. Jako důkaz mi okradení klienti posílají své nahrané telefonáty. Jednatel CA Ambiera Pavel Šefčík je jakýsi bílý kůň, bývalý spolužák syna Jelínkové, ale je potřeba jej do případu samozřejmě zahrnout. Měl dost času nahlásit na policii ČR podvod dějící se pod jeho jménem.

    Koupí zájezdu u CA Ambiera služby této vypečené agentury končí. Pojďme se tedy podívat, jak je možné, že se klienti na svoji vysněnou dovolenou nedostanou...

    Smyšlený zájezd:
    Několik zájezdů CA Ambiera má oproti konkurenci neskutečně nízké ceny. To je velikým lákadlem a zároveň pastí. Klientovi přijde smlouva na papíře s hlavičkou pořádající, převážně německé cestovní kanceláře, která ale už nějaký čas s CA Ambiera nespolupracuje. Klient zaplatí celou částku, o kterou tím pádem stále ještě nic netušíc přišel. S blížícím se konáním zájezdu klient znervózní, protože se nic neděje. Zavolá tedy do CA Ambiera, a tam si vyslechne několik výmluv, kdy vinu samozřejmě nese německá strana. Jazykově vybavený klient se u německé CK dozví, že žádný takový zájezd u ní zaplacen nemá, a že s CA Ambiera již nespolupracují. Následuje kolotoč starostí a nervů, který jsem popisoval výše.

    OdpovědětVymazat
  25. POKRAČOVANÍč. 1 viz výše popisovaného příběhu redaktora ČT p. Švihovce

    Storno u německých CK:
    Vůbec nejoblíbenější způsob okrádání klientů CA Ambiera. Po objednání zájezdu klient obdrží smlouvu a fakturu k zaplacení. Na takové smlouvě bývají schválně špatně napsaná jména a špatně vyplněná data narození, čehož si ne každý všimne. Po podepsání smlouvy a zaplacení faktury nastává hrobové ticho. Mezitím pořádající německé CK kvůli neplatným osobním údajům žádají o nápravu CA Ambiera, která úmyslně nereaguje. Ve smluvních podmínkách CA Ambiera je totiž uvedeno, že cestovní agentura nenese žádnou zodpovědnost za to, když peníze pošle, a kvůli špatnému variabilnímu symbolu nebo osobním údajům se platba za zájezd ztratí v systému a nedohledá se. Podle klientů své smluvní podmínky CA Ambiera nezasílá. Nakonec tedy dojde ke stornu zájezdu ze strany německé CK. CA Ambiera si tak ponechává celou částku za zájezd, kterou německé CK ani neodeslala. I když je to nepochopitelné, německé CK přesto všechno účtují již jednou okradeným klientům storno poplatky! Často se jedná o částky až 2000 euro!

    Zájezd bez rezervace u CK:
    Další podvod CA Ambiea je nejjednodušší. Po objednání zájezdu klient obdrží smlouvu a fakturu k zaplacení. Po podepsání smlouvy a zaplacení faktury nastává opět dlouhé ticho. Nervózní klienty opět čeká kolotoč starostí a nervů. Ti zdatnější se pustí do pátrání a volají do pořádajících cestovních kanceláří. Tam s překvapením zjistí, že na jejich jméno nikdy žádná rezervace vytvořena nebyla. Peníze ukradla CA Ambiera.

    Nezaplacení doplňkových služeb:
    Někteří klienti mají trochu víc štěstí, a na zájezd s CA Ambiera se přece jen dostanou. Vystřízlivění však čeká na místě. Nejčastěji se jedná o nezaplacené nápojové balíčky u lodních společností, které si ale klienti předtím zaplatili. Právě u plaveb často není zaplacena noc v hotelu, za kterou si klienti ještě doma zaplatili.

    OdpovědětVymazat
  26. POKRAČOVANÍ č. 2 viz výše popisovaného příběhu redaktora ČT p. Švihovce

    Koronavirus:
    Na závěr dávám nejnovější majstrštyk CA Ambiera. “Zájezd jsme vám stornovali kvůli pandemii koronaviru.” Jen dodám, že peníze jsou také nebezpečným přenašečem virů, proto si je CA Ambiera nechává pro sebe.

    Podvody Renaty Jelínkové sleduji už od roku 2011. Tenkrát se mě pokusila okrást. Nenechal jsem se. Od té doby jsem pro ni ďábel, největší mafián v republice, nyní ten, co zde všechny poškozené platí a korumpuje, po včerejšku dokonce šéf zločinecké organizace. Všechny své zlodějiny nyní označuje CA Ambiera za můj konkurenční boj. To jsou velice závažná obvinění, ale zatím nebudu soudy zatěžovat hloupostmi. Soudy by se měly zabývat především okradenými klienty CA Ambiera.

    Jsem k dispozici k dotazům i spolupráci,
    redaktor České televize Petr Pravoslav Švihovec, tel.: 777 158 007

    PRO ÚŘADY: Jako co je? Když brigádnice kontrolorce na zmrzlinu natočí šlehačku za 10 korun spadající do jiné sazby DPH, tak majitele podniku divže nezlikvidujete! Tady i ve chvíli, co čtete tyto řádky, další a další klienti přicházejí o statisíce, které už nejspíš nikdy neuvidí. Voláte mi z úřadů a ministerstev, a vyjadřujete mi podporu. No to je od vás velice hezké, to jste moc milí, ale na co tam proboha jste? Po sedmi dnech strávených telefonováním a psaním si s podvedenými klienty CA Ambiera už mi vážně tečou nervy, a já jsem otřesen tím, jak náš stát (ne)funguje!

    PRO POLICII ČR: Na co ještě čekáte? Co vám na tom tak dlouho trvá? Stoly se vám prohýbají pod tíhou nespočtu trestních oznámení. Proč nevydáte předběžné opatření, proč jím okamžitě nezastavíte probíhající podvod? Proč neobstavíte účty CA Ambiera, abyste alespoň část peněz okradeným lidem zachránili? To vám k tomu všechny ty důkazy stále nestačí? Na vaši práci spoléhají okradení klienti, podle úřadů a ministerstev máte jako jediní možnost tento obří podvod okamžitě zastavit. Prosím, už konečně pomáhejte a chraňte!

    OdpovědětVymazat
  27. Můžu potvrdit, máme stejnou zkušenost.Zaplatili jsme v dubnu zálohu 52230,v listopadu doplatek 18630, celkem 70860Kčkdyz jsme chtěli letenky a doklady,tak nám řekla, že až 5 dnů před zájezdem, to už jsem začal mít podezření a samozřejmě jsme nikam neletěli.Poslala nám v němčině prohlášení o tom, že naše loď by nemuseli přijímat kvůli koronaviru,poslali jsme jí prohlášení, že bereme riziko na vědomí... Přesto nám zájezd stornovala a dodnes drží peníze, prostě hnus a vřed společnosti

    OdpovědětVymazat
  28. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  29. Kdo chcete jet na dovolenou tak rozhodně nejezděte s CA Ambierou, jedná se o podvodnou společnost, která neposílá Vaše peníze za dovolenou pořadateli, nezákonně je zadržuje a nechává zájezd stornovat. Takže místo zájezdu nejedete nikam, ukradnou Vám peníze a ještě máte dluh v podobě storna u pořadatele. Nikomu nedoporučuji.

    OdpovědětVymazat
  30. Chtela bych se podelit o svou zkusenost s CA Ambierou, aby co nejmene lidi naletelo na podvodne sluzby teto agentury. Zajezd jsme zaplatili dva mesice pred odjezdem a tesili se na svou vysnenou dovolenou. Asi 14 dni pred odjezdem nam prisel dopis od poradajici nemecke cestovni kancelare, ze s Ambierou ukoncili spolupraci a pokud jsme jim jiz za zajezd zaplatili mame zadat penize zpet. Tim zacalo nase patrani, zjistili jsme ze u nemecke CK zajezd neni zaplaceny. Pani Kopecka tvrdila ze je a ze vse vykomunikuje, nicmene kazdy den jen slibovala ze posle potvrzeni o platbe. Po komunikaci s nemeckou CK jsme se rozhodli zajezd zaplatit znovu primo jim, jinak bychom na dovolenou neodjeli a jeste platili tucne storno zajezdu. Kazdy den pani Kopecka slibuje ze nam penize, ktere momentalne neopravnene zadrzuje posle zpet a jeste jsme se toho nedockali. Opravdu tuto agenturu nedoporucuji pokud chcete na dovolenou odjet!!!
    Takovych pripadu jako my je spousta, dozvedeli jsme se o tom prostrednictvim stranek blogspot ambiera.

    OdpovědětVymazat
  31. Som ďalšou z vás, z vás oklamaných, podvedených cestovnou kanceláriou Ambiera.
    Mne sa podarilo 3x úspešne absolvovať dovolenku s touto cestovkou a "p.Kopeckou". Teraz, na štvrtýkrát mi to žiaľ už nevyšlo.Tak až z prehnane milej p.Kopeckej sa z minúty na minútu stala žena, ktorá sa so mnou už nemieni rozprávať, jedine cez mail. Na maily však nereáguje a odmieta mi vrátiť peniaze za dovolenku, ktorá sa v tomto "Covid" čase nedá sprocesovať. Keď sa ja domáham svojich práv, ona sa mi vyhráža tým, že ma udá na políciu, lebo som sa stala členkou jej "priamej konkurencie", ktorá ju chce zničiť.
    Tak ja by som sa týmto "rada" stala jednou z vás a idem s vami bojovať.
    A mám ešte jednu túžbu....aby si tieto moje a vaše riadky prečítalo čo najviac ľudí, aj tých, ktorým som s nadšením rozprávala o "mojich" úžasných dovolenkach-plavbách loďou. Už to neplatí v CK Ambiera, ani u pani "Kopeckej".

    OdpovědětVymazat
  32. Som Slovenka,a sklamaná z konania uvedenej cestovky,źiaĺ dostalo sa to i k nám.

    OdpovědětVymazat
  33. Veĺke pozor nikam s ambierou cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už asi nikam našteští nikdo s AMBIEROU nepojede viz zrušené stránky www.ambiera.cz a více info na https://www.facebook.com/groups/ambiera.cz/ než založí další CA a bude podnikat u nas v banánové republice vesele dále ..POZOR A ověřujete si recenze a pozor na vznik nových společností od Renči Jelínkové alias Kopecké a bílého koně Šefčíka ...

      Vymazat
  34. Opravdu nechápu jak může tato společnost a hlavně p.Jelínková stále fungovat.
    Měl jsem s ní rovněž dlouhodobé jednání přes právníky a i já jsem přišel o cást peněz za neuskutečněnou plavbu na Aljašku s CK Diamond Travel.
    Vše jako přes kopírák podle ostatních příspěvků.
    Podal jsem na ni rovněž trestní oznámení pro podvod a dodnes nemám jedinou zprávu,jak to bylo vyřešeno.
    Pokud chcete prožít klidnou dovolenou,až to vzhledem k současné situaci bude možné, tak určitě ne s CA Ambiera.!!!!!!!

    OdpovědětVymazat
  35. Viz informace z https://www.facebook.com/groups/ambiera.cz/

    pro poškozené CK DIAMOND TRAVEL jednatelky p. Renaty Jelínkové

    Žádáme všechny podvedené z CA Diamond TRAVEL, ( stejná tehdy aktérka jako zde v této FB skupině AMBIERA s.r.o (https://www.facebook.com/groups/ambiera.cz/ )

    Kde byla taky tehdy p. Jelínková ( alias Kopecká). Žádají poškozené/podvedené, aby se taky přihlásili za účelem možného i dalšího společného postupu a popř. pod tento daný příspěvek ( komentář) napsali jen částku o kolik byli podvedení / kolik jim bylo vráceno

    OdpovědětVymazat
  36. Přihlaste se prosím všichni podvedení na https://www.facebook.com/groups/ambiera.cz/

    OdpovědětVymazat
  37. nyní je již vloženo usnesení od Policie ČR na https://www.facebook.com/groups/ambiera.cz ,kde snad bude už Jelínková bručet a snad na hodně dlouho ...!

    OdpovědětVymazat